Όροι Χρήσης

Γενικά
To www.masterfresh.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) προβολής και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας με το διακριτικό τίτλο “Master Fresh” (ΑΦΜ 140409558, ΔΟΥ Λάρισας) που εδρεύει στην Λάρισα, οδό 23ης Οκτωβρίου 73-77, Άγιο Κωνσταντίνο, ΤΚ 41221, τηλ. 6945870573, e-mail: krigkasp@yahoo.gr. Τόσο η επιχείρηση όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί μέσω αυτής έχουν ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχοντας ασφαλείς συναλλαγές για διαδικτυακές αγορές ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

Όροι Και Προϋποθέσεις Πωλήσεων
Πριν επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σε κάθε περίπτωση που κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.masterfresh.gr, ώστε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του.

Κάθε χρήστης-πελάτης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου θεωρείται ότι αποδέχεται αυτόματα τους όρους χρήσης όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν. Εάν κάποιος χρήστης-πελάτης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του και κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως και ανανέωσης των όρων χρήσεως/προϋποθέσεων συναλλαγών που αφορούν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.masterfresh.gr σύμφωνα με τις ανάγκες της, ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του. Διευκρινίζεται ότι αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες που έχουν διεκπαιρεωθεί.

Παραγγελία Προϊόντων
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής.

Κάθε χρήστης-πελάτης χρησιμοποιεί τον παρόν ιστότοπο με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Προκειμένου να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία έχει τη δυνατότητα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της “Master Fresh” όπου οφείλει να καταχωρήσει με ακρίβεια τα πλήρη και αληθή στοιχεία που του ζητούνται (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Ωστόσο εάν κι εφόσον δεν επιθυμεί την εγγραφή του ως μέλος, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική παραγγελία του απλά ως επισκέπτης.

Για την επιλογή των προϊόντων μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες και να προσθέσετε τα προϊόντα που θέλετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «Καλάθι» το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία προκειμένου να λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης όπου θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά.

Πολιτικη Τροποποιησης/Ακυρωσης Παραγγελιας

Αλλαγή παραγγελίας
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.masterfresh.gr. Ωστόσο μπορείτε να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία, χωρίς καμία επιβάρυνση, εντός μίας ώρας από την καταχώρησή της. Η παραπάνω αλλαγή προυποθέτει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6945870573 ή μέσω email στο krigkasp@yahoo.gr, οπότε θα ενημερωθείτε για το τυχόν κόστος αλλαγής και την ανάλογη διαδικασία.

Ακύρωση Παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 6945870573 ή μέσω e-mail στο krigkasp@yahoo.gr εντός μίας ώρας από την καταχώρησή της, οπότε και θα ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές που έχετε ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Πολιτικη Αλλαγών – Επιστροφών
Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.masterfresh.gr, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Το δικαίωμα αλλαγών/επιστροφών ισχύει μόνο και εάν εφόσον μας κάνετε γνωστό το αίτημά σας εκ των προτέρων τηλεφωνικά στο 6945870573 ή αποστέλλοντας email στο krigkasp@yahoo.gr πριν τη λήξη της προθεσμίας του δικαιώματος. Για να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί το αίτημά σας συμβουλευτείτε την Πολιτική Επιστροφών μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το αίτημα δεν γίνεται αποδεκτό.

Περιορισμός Ευθύνης
Η εταιρεία θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή διεκπαιρέωση των παραγγελλιών μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ωστόσο δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις σε σχέση με το χρόνο παράδοσης και γενικότερη αδυναμία παροχής υπηρεσιών που δεν οφείλεται σε δική της υπαιτιότητα αλλά σε λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης, απεργίες, καθυστερήσεις προμηθευτών, τυχαίας καταστροφής προϊόντων, δυσλειτουργίες των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχόν χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων αφότου δοθούν για αποστολή, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και γενικά για κάθε περίπτωση που εμποδίζεται η ομαλή λειτουργία της και η διεκπαιρέωση των συμβατών υποχρεώσεών της. Υπ’ αυτές τις συνθήκες κι εφόσον αυτό είναι εφικτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να ολοκληρώσουμε την παραγγελίας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη, σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο www.masterfresh.gr τα οποία έχουν προκύψει ακούσια ή οφείλονται σε δυσλειτουργία του ιστότοπου λόγω ανωτέρας βίας. Δεν δεσμεύεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν λάθη που έχουν προκύψει από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή και ενημέρωση των χαρακτηριστικών και των τιμών ενός προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση που αντιληφθείτε κάτι ασυνήθιστο σχετικά με την περιγραφή ή τιμή κάποιου προϊόντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση των προϊόντων και τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.masterfresh.gr και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα αυτών των επιλογών.

Οι χρήστες-πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους αποκλειστικά ευθύνη. Το www.masterfresh.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής (ιών ή άλλων βλαπτικών στοιχείων) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή κατά την είσοδό τους σε αυτό από τους χρήστες-πελάτες.

Η εταιρεία δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εγγυάται όμως την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος.

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας όπως κείμενα, γραφικά, λογισμικού είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της εταιρείας “Master Fresh”. Το περιεχόμενο προστατεύεται από το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το λογότυπο (εμπορικό σήμα) ανήκει αποκλειστικά στην ως άνω αναφερόμενη εταιρεία και απαγορεύεται να αναδημοσιευτεί ή να χρησιμοποιηθεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο χωρίς πρότερη γραπτή άδεια. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊόντων, φωτογραφιών, καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του προς όφελος τρίτου ή άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της “Master Fresh”.
Η εταιρεία δικαιούται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του.

Υποχρεώσεις Xρήστη
Οι χρήστες-πελάτες του παρόντος ιστότοπου διαθέτουν περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.masterfresh.gr για την πραγματοποίηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρεία. Σε καμία περίπτωση η εν λόγω άδεια δεν μπορεί να μεταπωληθεί. Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το χώρο του ηλεκτρονικού καταστήματος για οποιαδήποτε άσεμνη, βλαβερή, απειλητική, υβριστική, ενοχλητική, συκοφαντική ή κάθε παράνομη πράξη. Οποιαδήποτε ανάρμοστη χρήση θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάκληση της άδειας χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η εταιρεία με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συλλέγει από τους χρήστες-πελάτες τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων η επιχείρηση ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών αξιοποιούνται αποκλειστικά προς όφελος τους και δεν μοιράζονται με τρίτα πρόσωπα. Η επιχείρηση – κινούμενη πάντοτε εντός του νομικού πλαισίου – διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/πελατών της παρούσας ιστοσελίδας.
Τι πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς:

Ο χρήστης-πελάτης προκειμένου να συνδεθεί με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να λάβει ταυτότητα χρήστη (password) και να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία οφείλει να καταχωρήσει με ακρίβεια τα πλήρη και αληθή στοιχεία που του ζητούνται (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η επιχείρηση συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία:
α) για τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι χρήστες-πελάτες να κάνουν με την εταιρεία (επιβεβαίωση παραγγελίας κ.λ.π.).
β) για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας/προώθησης πωλήσεων (ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της επιχείρησης, προσφορές, newsletter, κ.λ.π.).
γ) για την άντληση στατιστικών στοιχείων όσον αφορά τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.masterfresh.gr .

Χρόνος Παράδοσης

ΕΛΛΑΔΑ
Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών, απογευματινές ώρες (μετά τις 17:00) στην πόλη της Λάρισας και μόνο και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας σας.
Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση το ίδιο απόγευμα εάν η παραγγελία καταχωρηθεί έως τις 15:00, ανάλογα με τον τόπο προορισμού με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται και η εταιρεία θα ενημερώνει σχετικά τον πελάτη.

Διαθεσιμότητα Εμπορευμάτων
Η εταιρεία δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.masterfresh.gr , ωστόσο εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος. Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την ανάκληση των εν λόγω εμπορευμάτων. Τυχόν λοιπή παραγγελία μπορεί να εκτελεσθεί κανονικά.

Πολιτική Τιμών
Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής (σε Ευρώ) των εμπορευμάτων του ιστότοπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.

Επικοινωνία
Κύριος στόχος μας, μέσω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.masterfresh.gr , είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας ασφαλείς συναλλαγές για αγορές ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει πολυετή πείρα και βρίσκεται δίπλα σας με σεβασμό και σωστή ενημέρωση, πριν αλλά και μετά την παραλαβή των παραγγελιών σας, προκειμένου να λύσει οποιοδήποτε απορία ή τυχόν προβληματισμό σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά (Δευτέρα – Σάββατο 08:00 – 20:00) τηλεφωνικά στο 6945870573 ή με αποστολή e-mail στο krigkasp@yahoo.gr .

Shopping Cart